Onze Werkzaamheden

Maatwerk in iedere gewenste stijl

Sens Maatwerk in Interieur is gespecialiseerd in maatwerk meubels in iedere gewenste stijl; van klassiek tot modern. In onze eigen werkplaats maken wij o.a. kamers-ensuite, badkamermeubels, keukens, tafels, kasten en kantoorinrichting.

Maatwerk hoeft niet per definitie duurder te zijn dan een standaard meubel. Wij maken unieke meubels tegen een betaalbare prijs.

In een vrijblijvend gesprek inventariseren wij uw wensen, smaak en behoeften. Wij adviseren u over de mogelijkheden en het materiaal. Vervolgens maken wij een ontwerp en een offerte. Na goedkeuring hiervan zullen wij overgaan tot de realisatie van uw meubel.

Alles wordt in onze eigen werkplaats geproduceerd. De werkplaats is voorzien van moderne apparatuur. Wij beschikken over een formaatzaag, voor het zagen van massief hout of plaatmateriaal. Ook zijn we in het bezit van een CNC machine waarmee we veel bewerkingen computergestuurd kunnen uitvoeren. wat garant staat voor een zeer nauwkeurig werk. Verder beschikt onze werkplaats over aanlijmmachines, schuurmachines en verschillende boren.

Sens Maatwerk in Interieur heeft alles in huis om een mooi resultaat te verkrijgen en de productietijd zo kort mogelijk te houden. Maar ook voor handwerk maken we geen uitzondering. Wij verzekeren u van kwaliteitsmaatwerk op ambachtelijke wijze vervaardigd!

Meer informatie? Neem contact met ons op!

lelystad-keuken
IMG-20160920-WA0012
ingebouwde-slaapkamerkast-op-maat